Kienderoptocht Gennep 2024

Dit jaar organiseert de Coloradokevers weer de Kienderoptocht in Gennep. Dit in samenwerking met ’t Bombakkes en de Waggelaars. De optocht vindt plaats op maandag 12 februari om 12:30 vanaf het stadhuis.

Alle kinderen t/m 18 jaar mogen meedoen aan de Kienderoptocht. Kinderen t/m 12 jaar mogen meedoen onder begeleiding van een volwassene. De optocht start vanaf het stadhuis in Gennep via de Zandstraat, Spoorstraat, Middelweg, Steendalerstraat, slaat af bij de Prinses Marijkestraat, via de Picardie om vervolgens aan te komen bij 4Events.

In de optocht mogen géén motorvoertuigen meerijden, uitsluitend zelf versierde fietsen, skelters, bolderkarren enz. Onderweg zijn er juryleden die alles beoordelen en de mooiste, leukste of meest originele deelnemers winnen een prijs. Kun of wil je niet meedoen? Dan zouden wij en de kinderen het héél leuk vinden als je komt kijken!

De prijsuitreiking vindt plaats in de zaal van 4Events tijdens het Kruumelbal. Het Kruumelbal is vrij toegankelijk vanaf 13:30 uur.

Wil je graag meedoen aan de Kienderoptocht? Geef je dan uiterlijk 9 februari op.

Opgeven doe je door een mail te sturen naar decoloradokevers@gmail.com met de volgende gegevens:
– Naam Groepje
– Aantal kinderen
– Leeftijden van de kinderen
– Naam contactpersoon
– Adres contactpersoon
– Telefoonnummer contactpersoon
– Mailadres contactpersoon